FYRAFTENS-GOLF


Velkommen

Leaderboard

Uge for uge

Spilleplan

Regler

Medlemmer

Afslutning

 


 

 

"UGE FOR UGE"- ARKIV
2007-11

Udvalgte resultater


Beklager layout - formateringen er vist røget sig en tur!!


2011

*Uge 34 - 1. september 2011

Så er pokalen igen på Ho-hænder
Efter en nervepirrende sammentælling af stableford-points, kunne
Fyraftensgolferne trække sig sejrrigt ud af årets match mod Henne og stille pokalen i skabet indtil næste år, hvor vi mødes på udebane.


Uge 31 - 11. august 2011

The Winner takes it all!


Vores helt suveræne spiller p.t., Bjarke


Det er et privilegium for fyraftensgolferne at ha´ en spiller som Bjarke i vores midte. Aftenens resultat - en 68ér (spillehandicap 10) - i rigtigt møgvejr med blæst og regn afføder respekt. Eneste problem består kun i vores bekymring for, om ryggen nu holder til at bære vinen(e) hjem.
En 73ér til Leif skal også bemærkes!

KONKURRENCE
Efterfølgende taltes der også meget om et andet medlems lidt bemærkelsesværdige adfærd på hul 16. Mange varianter af forskellige slag blev afprøvet både på og uden for banen, hvilket resulterede i godt og vel et dusin slag, inden pinslerne var overstået. Alligevel nåede det ærede medlem ind i en 81ér - faktisk ikke så ringe. Men hvem kan det være?
Det første medlem af Fyraftensgolferne (der ikke deltog i aftenens match), der kan gætte, hvilket prominent medlem, der er tale om, honoreres med en lille gave næste gang, vi mødes! (Svaret SKAL sendes på mail til vores formand!!!)

***********


Uge 30  -  4. august 2011
Truende regn afløstes af tungt gråvejr og en smule solskin til sidst, hvilket vores formand udnyttede til en "næsten regulering". Kun nogle lyngtotter og et par halvdårlige puts forhindrede en sådan, men 1.-pladsen var i hus. Imidlertid var det Ejvind, der drog af med stort set alle præmier: nærmest flag på hul 5, birdie på hul 13 og aftenens 2.-plads

Vinder: Torleif - 71ér
2.-pladsen: Ejvind - 73ér (som Finn)
Nærmest flag på hul 5: Ejvind - 11,89m
Birdies: Ejvind på hul 13
Bedste putter: Bjarke m. 28

              *******

14. juli 2011Den sidste tåbe er ikke født endnu.
Vores klub er overbefolket af disse mærkelige væsener som ynder at traske rundt i PIS ØSENDE REGNVEJR
(citat: ledende medlem af Fyraftensgolferne)

2010

UGE 28 -  15. juli 2010 - Stableford/gul tee
Nej, KF holdt ikke kadencen, skønt han lavede 9 stablefordpoint på 2 huller! Og nej, formanden tøvede for længe på hul 12 og fejlede. JA, den netop hjemvendte skotte - Mogens - jog sine modstandere på porten og vendte hjem med favnen fuld af læskende præmier

Resultaterne blev (fra venstre):

Michael M.: birdie på hul 7 (uden at putte!!)
Mogens: vinder med 35 stableford og 73 netto, nærmest hul 13 med 1,48m samt birdie på hul 13.
Torleif: 2.-plads med 35 stableford/72netto
Har du glemt, hvad der er sket i årets løb, så klik dig ind på UGE FOR UGE


FYRAFTENS-GOLFERNES "Hall of Fame"

MOOGENS, din sæk´piw´ .....
Læg mærke til dette legendariske medlems hovedbeklædning!
Vi kan her - med formandens endelige godkendelse - gøre rede for, hvorledes Mr. Jensen blev Fyraftens-golfernes første spiller på det berømte skotske golfmekka, St. Andrews. Han blev inviteret - efter personlig henvendelse til vores formand -  af selveste Chief Executive, Allan McGregor, der ønskede at se en værdig repræsentant fra vores klub spille under skotske himmelstrøg. Under sit ophold blev Mr. Jensen dekoreret med passende hovedbeklædning på de betingelser, at han altid skulle bære dette relikvie, når han repræsenterer sin hjemmeklub.
Der blev under aftenens match flere gange diskuteret, i hvor høj grad kasketten pynter på det hoved. Det er web-masterens personlige opfattelse, at det ville hjælpe, hvis Jensen fik bortfjernet sin skægvækst - helt eller i hvert fald delvist. I så tilfælde ville alle de røde nuancer danne en seværdig og pittoresk helhed.
DESVÆRRE har vores formand efterfølgende fået en dress-code-klage fra det skotske. For at falde lidt i med de lokale, havde Mr. Jensen ladet sig ekvipere med en passende kilt - matchende hovedbeklædningen. Imidlertid vakte dette klædningsstykke en del forargelse hos specielt det mere modne, kvindelige segment, der klagede over et ALT for kort og særdeles stramtsiddende klædningsstykke. Specielt under drives, hvor Jensen jo normalt ikke sparer på kræfterne, åbenbaredes der under kilten tydelige tegn på... ja, I kender jo nok en vis Passers monolog....
Nå, Mr. Jensen er nået hjem i god behold og viste i aften, at det ikke er en tilfældighed, at det netop blev ham, der repræsenterede Fyraftensgolferne i højlandet!

                                   ****************

 

Uge 26 - 1. juli
Hvem kan slå en "Krede" på 79 brutto? Det kan Jesper Nielsen!!
Igen i aften var der bud efter kandidater til Kredes Cup. Skønt nogle fejlskøn på green - hvilket ikke bekom aftenens suveræne vinder specielt godt - tordnede Jesper N. alligevel banen igennem i kun 78 slag. Vi kan alle lære meget teknisk af dette stil-ikon! Til lykke til Jesper!

                                         **************

UGE 23 - 10. juni 2010 - slagspil/puts

KING COBRA!
Desværre er web-keeperens kamera i "udu", så I må nøjes med dette arkivbillede af ugens suverænt bedste spiller, Finn, der også i aften trak cobraen op af baggen og på alle udslag viste stor skarphed og retningsstabilitet. Når denne talentfulde spiller får banket rusten af sine jern, ja, så er der for alvor lagt i kakkelovnen. Aftenens vindere blev
1) Finn med en 70ér
2) Brian (der i aften kunne lade sig hylde som forårsmester) med en 75ér
Nærmest hul 13 med 5,05m: Jes
Bedste putter med 27 stk. af slagsen: Mogens

                                ****************

UGE 22 - 3. juni 2010 - slagspil/holdspil

Suverænt vinderteam
Der tales nu helt åbent om, at BlueWaters bedste kort i år må være Ernie, der igen og igen imponerede med uhørt avancerede slag og køligt overblik. Specielt på hul 17 - inde i en smal lysning - udførte toptalentet med sit sandjern et slag, som den rigtige Els ikke kunne have udført bedre. Jo, vi er i fyraftensgolferne stolte af at have sådan en kapacitet i vores midte.
fra venstre:
Mogens: Vinder af holdspil
Brian: 1.-plads + birdie på hul 13
Jesper N.: 2.-plads + holdspil
Frank: Nærmest hul 7 m. 7,21m
Torleif: Holdspil + erhvervelse af støttepædagog
s
Ekstra hjælpemiddel
Enhver, der har gået en runde golf med vores afholdte formand, ved, at klimatiske forhold på afgørende vis har indflydelse på den endelige score. Næstformanden, Mogens Jensen, har i sin sparsomme fritid kreeret et boldopsamlings-aggregat, så formanden  i kolde perioder kan skåne sine hofter, knæ og ankler for unødig slitage. Næstformanden kunne i sin overdragelsestale ikke undgå at drage direkte sammenligning til krybdyrene, der er vekselvarme og agerer bedst i direkte sol. Rygterne sige, at Mogens Jensen agter at sætte støtteaggregatet i serieproduktion!

                                 ***************

UGE 21 - 27. maj 2010 - flagspil

Knalddygtíge medlemmer
Flagspil er en disciplin, der desværre - for nogen - ikke tæller med i årskonkurrencen. Specielt for Ejvind lidt træls, idet aftenens nettoscore (63ér)  ville have indbragt masser af point på kontoen. Også Brian med en 67ér ærgrer sig lidt over de "tabte" point.
Aftenens vindere fra venstre:
Kenneth m. birdie på hul 13
Ejvind blev suveræn vinder af flagspillet (havde stadig 7 slag tilbage, da de 18 huller var færdigspillet) + vinder af nærmest hul 5 m. 3,40m
Brian med 2.-pladsen (3 slag tilbage efter 18 huller)
Jesper N. (ikke med på billedet) blev aftenens bedste putter med 29 puts.


Hole in one - Bjarke
Når stærke medlemmer gør sig særligt bemærket, så fejres det behørigt. Bjarke præsterede i indeværende uge en flot Hole in One på hul 5. Bestyrelsesmedlem og medlem af Fyraftensgolferne, Claus Helsinghoff, og krofatter, Jørgen, siger her til lykke - og det gør vi andre også!!!

                           ******************

UGE 20 - 20. maj 2010/slagspil

...... hvem ELS??
Aftenens store profil blev BlueWater-kometen Brian Ørnskov - blandt ligeværdige, stærke medlemmer kaldet Ernie. En flot 67ér blev banket på plads på leaderboardet trods stærk vind fra nordvest. Og nej, på billedet er der ikke tale om et mislykket sving, men kun et prøveslag til ære for fotografen.
I øvrigt blev aftenens resultater som flg.:
Vinder med 67ér: Brian Ørnskov
Nr. 2: Mogens med en 72ér
Nærmest flag på hul 16: Jesper N. m. 3,05m
Birdie på hul 5: Michael.
Endvidere lykkedes det Michael at vippe Torleif af pinden på årskonkurrencen på hul 5 med et slag kun 1,92m fra pinden

                                       *******************

UGE 19 - 13. maj 2010/slagspil/gul/puts

Resultaterne blev -  fra venstre:
Torleif: 2.-plads med 70 netto
Knud Iversen: Birdie og nærmest hul 13 m med 52 cm
Hans: Aftenens vinder med én 70ér og bedste putteresultat (26 puts)


Knud Iversen: HOLE IN ONE!
Herren til højre ydede helt exceptionelt spil med et formidabelt slag på det vanskelige hul 13, hvor greenkeeperen endog havde placeret flaget ekstra vanskeligt bag en glubsk bunker.
Der siges, at vores altid noble grand-old-man indtog teestedet med usædvanlig ro og stort overblik - nærmest erobrede hullet på forhånd. Herefter placerede den elegante spiller sig med passende stands, rettede ryggen op i korrekt stilling og justerede grippet til perfektion. Imidlertid tiltog modvinden, der fik den garvede spiller til et kort øjeblik at overveje et mere passende jern, men opgav og slog igennem. Der var tale om et slag, der hverken var hooked, slicet, toppet, flækket, drawét eller på anden måde kompenseret. Kort sagt: perfekt. Boldens bane kan simpelt beskrives som 130 m op i luften og 130 m fremad. Bolden landede - naturligvis med passende backspin - ganske kort før flaget og trillede langsomt og kontrolleret mod hullet. Af helt uforklarlige grunde drejede bolden udenom og lagde sig til ro 52 cm bag flaget. Ingen kunne forstå fænomenet - bolden var jo næsten i hul. NÆSTEN!
Under den efterfølgende reception i golfklubbens festlokaler, kunne bifaldet knapt lægge sig, og Iversen forlod naturligvis salen til stående ovationer!

_____________________________

UGE 18 - 6. maj 2010/ slagspil/gul/holdspil

Det blev en aften, hvor BlueWater-banden satte tingene på plads: samlet score på 274 nettoslag/68,5 i gennemsnit. 3 birdies og et par på hul 18 beviser tydeligt drengenes format!!
Resultaterne blev -  fra venstre:
Michael: vinder af holdspil
Jes: Birdie på hul 7
Kenneth: Vinder af holdspil
Mogens: Birdie på hul 7
Brian: Aftenens 2.-plads m. 66 netto, vinder af holdspil og birdie på hul 5
Jan: Aftenens 1.-plads med 66 netto, vinder af holdspil og nærmest hul 7 m. 3,96m


.. pænt tak for spillet. Efter 4 timer med kasket anes tydeligt en hårpragt lidt i vildrede..

____________________________

UGE 17 - 29. april 2010/ slagspil/gul/pots

Resultaterne blev fra venstre:
Vores boldsponsor, Knud Iversen, med birdie på hul 7.
Jan m. nærmest hul 5 m. 4,59824m!!!
Bjarke (med vinder-attitude) vinder med fornemme 66 netto/40 stableford.
Kenneth m. birdie på hul 7
Frank med aftenens 2.-plads med 71 netto
Gert vinder aftenens pottekonkurrence med 32 put.
___________________________

UGE 16 - 22. april 2010/  3-kølle-match

Resultaterne blev:
Vinder med 74 netto: Mogens, der også scorede en birdie på hul 5
Nr. 2 med 75 netto: Brian
Nærmest flag på hul 16: Ejvind med 8,32m
____________________________

Uge 15 - 15. april 2010

UGE 15 - 15. april 2010
Det blev en aften under asken - og hvad der ellers regnede ned fra himlen!
Her ses rigtig glade vindere - alle forsynede med vin til lørdagsbøffen.
Det var også aftenen, hvor den nye konkurrence, "Årets runde", blev skudt i gang. Se resultaterne under "leaderboard"!

Resultaterne blev (fra venstre)
Jan: en delt 2.plads + bedste putter med 30 puts.
Michael: en delt 2.-plads, men med laveste handicap.
Bjarke: Aftenens vinder + en birdie
Mogens: Nærmest hul 13
________________________

UGE 14 - 8. april 2010

Det blev jo en dejlig aften med godt vejr!
Her svinger dagens 2.-plads, Finn,  cobraen løs med så imponerende svinghastighed, at kameraets lukkertid på 1/250 sekund hverken opfanger bold eller køllehoved. Selv Jes og Jan fornemmer hvor megen luft, der presses bagud, inden bolden forsvinder ud på hul 15. Imponerende!!

Resultaterne blev:
1: Erik - 66
2: Finn - 70
Nærmest hul 7: Ejvind m. 3,90m
Holdmatch: Finn, Jes, Jan og Erik m. 293p.
Birdie på 5: Jan

______________________________

Uge 13 - 1. april

Masser af vindere denne kolde og blæsende forårsaften!
Fra venstre: En 2.-plads til en lettere slukøret BS. Frank modtager puttepræmien fra vores boldsponsor, Knud Iversen. Ejvind er tydeligt stolt over sin 1.-plads - og med rette. Vores formand, Torleif, satte sig på 1.-pladsen i årets "hul-5", hvilket samtidig indbragte en ekstra flaske vin for en birdie. Yderst t.h. chef-green-keeperen, der præmieredes for en birdie på hul 7


Det viste sig senere på aftenen, at Frank - trods indledende mishagsytringer -  blev så glad for sit job som kassemester, at han efter middagen (og meget diskret) opsøgte vores formand for at anmode om fremover at måtte varetage dette ansvarsfulde job. Så vidt vides, har formanden endnu ikke tilkendegivet, om dette kan bevilges. Mere herom til årsmødet!
KF tilstod, at han var en af de forklædte skindpelse, der ulovligt havde trængt sig ind på den lukkede vinterbane. På billedet er han ved - skriftligt - an anmode formanden om en vis form for tilgivelse.2009
 
UGE 39 - 24. september

Vindere:
Hans. nr. 2 - 73ér (+ birdie -13)
Michael: nr.1 - 71ér (+ færrest puts - 31)
Mogens: Birdie (16) +
nærmest hul 16 med 1,52m

NB: Husk, at vi alle møder så tidligt som muligt mellem 15:45 og kl. 16:15, så vi kan nå at slutte, inden mørket sætter indtil vores boldsponsor, Knud Iversen
Tjek
leaderboard
 
 

Afslutning 2009
02.10 - 04.10.
FERIECENTER KLITTEN
Fredag: Indflytning kan finde sted efter kl. 15. Der er gratis adgang til alle fritidsfaciliteter på feriecentrene. Der er ingen reception på Klitten. Nøgler afhentes i Danland  Lodsbjergvej 245. Jeg kommer tidligt fredag, aftaler en praktisk nøgleoverdragelse og betaler evt. depositium. I kan ringe til mig ved ankomst, hvis I er i tvivl - 28124206.
Lørdag: 9.30  møder vi på golfbanen,
HOLMSLAND KLIT GOLF
10.00 starter hold 1.
 16.30 er der præmieoverrækkelse på Klitten.18.00 - ? spiser vi buffet på BEACHBOWL.
Søndag:   Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

SPILLEREGLER
 
Max. score på et hul er i slagspilsturneringen dobbelt par+1. Brug af reglen medfører automatisk 3 pot. De tre bedste tæller på hvert hul.
Vi ses...

Torleif

Holdsammensætning
til afslutningsmatchen i Søndervig den 3. oktober

I overværelse af alle tilstedeværende den 24. september blev der trukket lod om fordelingen af spillere til de enkelte hold, der hver består af 4 medlemmer (dog må sidste bold tage til takke med Pedro). Førstnævnte spiller er holdets "kaptajn".

Hold 1: Torleif, Knud F., Frank og Bjarke
Hold 2: Mogens, Michael, Knud I og Finn
Hold 3: Brian Ø., Claus, Jan og Jes
Hold 4: Erik, Gert, Jesper D. og Ejvind
Hold 5: Jesper N., Hans, Kenneth og "Pedro"
 

UGE 38 - 17. september
Vindere:

1: Bjarke med en 70ér
2: Michael. - 72´er
Nærmest hul 13: Hans - 2,62m
Birdie: Michael - 13

NB: Husk, at vi alle møder kl. 16:00, så vi senest 16:15 kan påbegynde matchen.
 

 

UGE 37 - 10. september
Vindere:

1: Bjarke med en 70ér
2: Jesper D. - 73´er
Færrest puts: Jesper D. - 26

 

NB: STARTTIDSPUNKT
Et af vore medlemmer har gjort opmærksom på, at vi alle møder kl. 16:00 så vi senest 16:15 kan påbegynde matchen.til vores boldsponsor, Knud Iversen
Tjek
leaderboard
 
 

HOLE IN ONE

EJVIND HAR GJORT DET
Company-day 2009 vil Ejvind aldrig glemme!
"Hole in one" - og så på det forkerte hul. På hul 5 var der udlovet en mega-præmie, som Ejvind kun var få køllebredder fra at vinde. I stedet kunne han på hul 13 nøjes med et enkelt slag, der indbragte ham den sædvanlige hæder - i form af kys, kram og masser af whisky.

UGE 36 - 3. september

REGNMANDEN
Nej, det er ikke vinderen, der ses på billedet, men én af de tøsedrenge, der blødte igennem og foretrak Restaurant Ho Bugts lune lokaler frem for yderligere lidelser i skoven.
Kun ét hold gennemførte hele matchen og bliver derefter aftenens vinderhold: Jesper D., Gert, Ejvind og Claus. Jesper D. tog sig også aftenens "nærmest hul 5" med 10,92m samt en birdie på samme hul.

Næste match
f
remskyndes - pga. banelukning i forbindelse med company-day - til ONSDAG
Pga. tiltagende mørke bedes alle møde så tidligt, at sidste bold går ud 15 min. før normalt.  - altså senest 16:15


ÅRS-AFSLUTNING 2009
HOLMSLAND KLIT GOLF

LØRDAG D. 3. OKT. KL. 10

Tjek leaderboard
 
Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

 UGE 35 - 27. august

Masser af vindere
Fra venstre:
Kenneth: Birdies på hul 5 og 16
Ejvind: Aftenens 2.-plads m. en 68ér
Hans: Færrest puts - 29
Finn: nærmest hul 13 - 3,88m
Brian: Nærmest hul 16 - 1,58m
Frank: Aftenens vinder m. en 65ér + birdie på hul 5. Endvidere forbedrede Frank årskonkurrencen på hul 5 til 0,40m fra flaget.

Til lykke - Jes 60 år i dag

- og så gav han øl til alle!

Magiske Frank
RESPEKT!
Frank gjorde (næsten) rent bord denne blæsende sommeraften. Han forbedrede årskonkurrencen på hul 5 med et udslag liggende kun 40 cm fra hullet. Frank blev aftenens vinder med netto 65 og 41 stableford-points. Som et lille supplement til forannævnte blev det også til en birdie på hul 5.
HVEM KA´? MAGISKE FRANK KA´
Til lykke til Frank!

ÅRS-AFSLUTNING 2009
HOLMSLAND KLIT GOLF

UGE 34 - 30. august

Sæsonrekord
Hvem er i stand til fuldstændig at ignorere en trykkende og lummer tropevarme? Hvem er i stand til ikke at registrere den truende tordenhimmel - ej heller lytte til bulder og brag foroven. Hvem er i stand udelukkende at holde fokus på sit jern? Det er IKKE Finn, der netop er hjemvendt fra de østasiatiske herligheder, men derimod Knud I, der i aften demonstrerede hidtil uset og skræmmende styrke. En 66ér blev det til, og bifaldet efter denne pragtpræstation kunne ikke lægge sig, så der var næsten ingen, der opdagede, at Jesper D. stort set spillede lige så godt.

Torden & lynild

Spillet måtte afbrydes i utide. Her dobbeltpotter Jes (i vanlig stil) sammen med Jesper D., mens Claus undrende ser på. Billedet viser desværre ikke den sorte tordenhimmel korrekt.

ÅRS-AFSLUTNING 2009
HOLMSLAND KLIT GOLF


 

UGE 33 - 13. august

Suverænt vinderpar

Hvem kan efterhånden matche disse 2 kamphaner? Hans vinder både 90éren, aftenens puttekonkurrence (27 puts) og slagspil med en 69ér, medens Jesper D. må tage til takke med 2.-pladsen med en 72ér samt "nærmest hul 7.
Også Ejvind kom "på tavlen", idet han overtog føringen i årskonkurrencen på hul 5 med 1,42m.

STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud Iversen
Tjek leaderboard

 

Find 5 fejl!

De fleste af os vil nok straks påstå, at 5 fejl ikke slår til i denne situation, men der tales nu højlydt om, at det ikke er værdigt at se på, at et af vore mest respektable medlemmer må lade sig transportere rundt i invalidevogn. Enhver kan se, at der i golfsammenhæng er tale om mange forklaringer på, hvorfor spillet falder den tidligere klubmester og eagel-mager en smule svært for tiden. Derfor sætter formanden for fyraftens-golferne en god flaske rødvin på højkant til det medlem, der (skriftligt til web-keeperen) inden torsdag den 20. august kan komme med op til 5 forslag til en akut afhjælpning af problemet.

 UGE 32 - 6. august
Ejvind har sendt dette vinderbillede


Hvis nedenstående resultater skulle være fejlagtige, bedes I kontakte web-keeperen!!
Fra venstre:
Jes: holdvinder + nærmest hul 5 med 11,20m
Hans: nr. 2 med en 76ér + holdvinder
Michael: holdvinder - Frank: holdvinder
Aftenens vinder (ikke med på billedet): Jesper N. med en 75ér
Birdie: Bjarke (ikke med på billedet)

STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud Iversen 

ÅRS-AFSLUTNING 2009

HOLMSLAND KLIT GOLF

LØRDAG D. 3. OKT. KL. 10

Vi skal bo i "fede" lejligheder på

FERIECENTER KLITTEN

Prisen er ikke afhængig af 1 eller 2 overnatninger (samme pris), så det er helt valgfrit at møde op enten fredag aften eller lørdag morgen.

Vi skal spise den helt store buffet-festmiddag på

BEACHBOWL

efter matchen. Vi får stillet et helt lokale til rådighed, hvor der kan spises, holdes taler, skåles, uddeles præmier osv.
Endvidere er der på stedet muligheder for bl.a. bowling m.m.

Flere informationer følger selvfølgelig senere, men nu er I foreløbigt informeret.
TS+EA

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER
 

UGE 31 - 30. juli

Aftenens resultater
efter et STORMFULDT møde.
8 stærke medlemmer mødte op trods det meget dårlige vejr. Resultat som følger:
1: Mogens med en 75ér
2: Hans med en 76ér
Nærmest hul 16 med 3,50m: Hans
Færrest puts: Claus med 29

STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud IversenTjek leaderboard

AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

ÅRS-AFSLUTNING 2009

HOLMSLAND KLIT GOLF

LØRDAG D. 3. OKT. KL. 10

Vi skal bo i "fede" lejligheder på

FERIECENTER KLITTEN

Prisen er ikke afhængig af 1 eller 2 overnatninger (samme pris), så det er helt valgfrit at møde op enten fredag aften eller lørdag morgen.

Vi skal spise den helt store buffet-festmiddag på

BEACHBOWL

efter matchen. Vi får stillet et helt lokale til rådighed, hvor der kan spises, holdes taler, skåles, uddeles præmier osv.
Endvidere er der på stedet muligheder for bl.a. bowling m.m.

Flere informationer følger selvfølgelig senere, men nu er I foreløbigt informeret.
TS+EA

UGE 30 - 23. juli

Stolte vindere
fra venstre:
Frank (der nu fører årskonkurrencen på hul 5 med 1,80m) : birdie på hul 5
Hans: vinder med en 70ér
Jesper N.: nærmest hul 13 med 4,87m
Michael: nr. 2 med en 70ér

STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud IversenTjek leaderboard


Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

ÅRS-AFSLUTNING 2009

HOLMSLAND KLIT GOLF

LØRDAG D. 3. OKT. KL. 10

Vi skal bo i "fede" lejligheder på

FERIECENTER KLITTEN

Prisen er ikke afhængig af 1 eller 2 overnatninger (samme pris), så det er helt valgfrit at møde op enten fredag aften eller lørdag morgen.

Vi skal spise den helt store buffet-festmiddag på

BEACHBOWL

efter matchen. Vi får stillet et helt lokale til rådighed, hvor der kan spises, holdes taler, skåles, uddeles præmier osv.
Endvidere er der på stedet muligheder for bl.a. bowling m.m.

Flere informationer følger selvfølgelig senere, men nu er I foreløbigt informeret.
TS+EA


AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

UGE 29 - 16. juli

Stolte vindere
fra venstre:
Torleif: Birdie på hul 7
Claus: vinder med en 68ér + bedste putter med en score på 29
Mogens: nærmest hul 7 m. 13,30m
(Frank, der ikke er med på billedet, indtog
2.-pladsen med en 71ér)

STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud Iversen


Uge 29

Der betales flittigt for forskellige ulovligheder. Her betaler vores formand en større sum til aftenens kassemester, Gert.

Tjek leaderboard


AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

 UGE 28 -9. juli

Mex-Match
blev vundet af stærke medlemmer, nemlig
HANS, FRANK og FINN
med en 71ér

Endvidere kunne HANS drage af med en ekstra
præmie på hul 5 med 8,80m fra flaget


STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud Iversen
Tjek leaderboard


AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

 UGE 27 -2. juli

RIGTIGE VINDERE:
fra venstre:
Frank: nr. 2 m. en 73ér
Jesper D.: nr. 1 med en 71ér
 + færrest puts (27)

STOR TAK
til vores boldsponsor, Knud Iversen
Tjek leaderboard

Uge 27

Efter den drabelige match spiser stærke medlemmer deres velfortjente mad. Frank passer stadig nidkært (og med sædvanlig glæde) sit hverv som kassemester, mens Jes og Finn reflekterer lidt over løbske bolde og tabte muligheder. Det skal nævnes, at Finn roste det gennemstegte måltid.

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

UGE 26 - 25. juni

RIGTIGE VINDERE:
fra venstre:
Jes: nærmest hul 13 m. - 15,99m
Ejvind: nr. 2 m. en 72ér
Jesper D.: nr. 1 med en 72ér + birdie på hul 5
Jan: birdie på hul 5.

Tjek leaderboard

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HERUGENS HOLD
Vindere af holdspillet:
Torleif, Jesper N., Michael og Gert


Hvem kan vippe Jesper Dahl af pinden?
Hvem kan true Bjarke på 2.-pladsen?
Finder formanden en god bane til årsafslutningen?
Hvem opnår årets højeste nettoscore? (En kandidat blev fundet i aften. Men, som vanligt, er klubbens weep-keeper diskret omkring slige spillemæssige udfald, så selvfølgelig nævnes ingen navne).
HUSK at møde op næste gang! Det er sjovest, når vi er mange!

UGE 25 - 18. juni

RIGTIGE VINDERE:
fra venstre:
Finn: nærmest hul 7 m. 4,48m
Hans: nr. 2 m. en 72ér
Torleif: bedste potter m. 29 puts
Jesper Dahl: nr. 1 med en 70ér
Jes: birdie på hul 5.

Igen tak til vores boldsponsor, Knud Iversen!

.. igen en vis turbulens!
Igen i aften bar spillet præg af vejrliget. Vi har de seneste gange været plaget af sidevinden fra Nordsøen, og det viste sig da også, at adskillige spillere periodisk  havde mange bolde i luften. Generelt må det siges, at mange af de stærke medlemmer netop behersker denne turbulens og kom ind til de græske frikadeller med røde kinder og store smil om læben.

Tjek leaderboard

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

UGE 24 - 11. juni

Dagens vinder
Bjarke m. 34 stablefordpoint


Dagens 2ér
Brian m. 34 stableford + en birdie
Endvidere noteredes en birdie til Knud I. på hul 13

HENNE-MATCH

Vi er nødt til at erkende, at en stolt tradition - nemlig at hjemmeholdet tager sig af pokalen -  desværre blev brudt denne blæsende gråvejrsaften. Visse medlemmer, og der nævnes helst ikke navne, levede ikke helt op til forventningerne. Som et plaster på såret kan nævnes, at vi fik kanon-lækkert mad (igen-igen) serveret fra Restaurant Ho Bugt

Tjek leaderboard

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

UGE 23 - 4. juni

Dagens vindere (fra venstre):
Jesper Dahl: nr. 2 med en 73ér samt vinder af pottekonkurrencen med 30 puts. Endvidere kunne Jesper lade sig hylde som forårsmester - med et gavekort til pro-shoppen.
J
esper Nielsen: vinder med en 73ér samt vinder af nærmest hul 5 med 10,14m

Husk at møde op til

HENNE-MATCH

på torsdag den 11. juni!

MØD I GOD TID!

Tjek leaderboard

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER

UGE 21

Dagens vindere (fra venstre):
Kenneth: nr. 2 - 69ér
Bjarke: nr. 1 - 69ér
Hans: bedste putter - 27
Jesper D. - nærmest hul 5


Tjek leaderboard


 

UGE 21

Bjarke: Dagens vinder med en 69ér
og 40 stablefordpoint


Hans: Dagens puttevinder
med 27 puts

 

UGE 20


Aftenens vinder: Jesper D. med en 72ér


2.-pladsen ( i hård konkurrence med Gert)
Jes med en 73ér

Tjek leaderboard

UGE 20


Nærmest flag på hul 13: KF

HOLDSPIL:
Hvem vandt? Selvfølgelig Jan og Erik - denne gang sammen med Jes

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HERSe også billederne fra


TORLEIF CLOSED
HER

UGE 19

Aftenens vindere (fra venstre):
Michael (nærmest hul 7 med 1,76m)
Jesper Dahl (vinder med en 73ér)
Torleif (nr. 2 m. en 73ér + færrest puts;28)

Tjek
leaderboard

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HERSe også billederne fra

Uge 19
ÅH, DE DAMER!!!!!


 

Ikke mindre en 14 "Dameøl" blev det til på aftenens match. At spille fra hvid tee i kraftig vind kan være en bekostelig og vanskelig affære for selv de sejeste.


TORLEIF CLOSED
HER

UGE 18

Aftenens vindere:
Fra venstre ses aftenens 2ér og vinder af nærmest flag på hul 5: Jesper Dahl. Til højre kometen fra Thy, Jan Yde, der suverænt tog sig af 1.-pladsen samt en birdie på hul 16

Tjek leaderboard


AFSLUTNING 2008
Se billederne fra Holstebro
HER

Uge 18

HVEM KA?
Selv om Kenneth stolt kunne meddele, at han endelig kom på tavlen, så var det Jesper Dahl, der suverænt stjal al opmærksomhed og vin med en eagle på hul 17. TIL LYKKE til Jesper!

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED

UGE 17


Aftenens vindere: /fra venstre)
Ejvind: birdie
Nr. 1: Jesper D. - 75ér + nærmest hul 16
Nr. 2: Jesper N. 76ér + færrest puts
Brian: birdie

Tjek leaderboard

Uge 17
Det var aftenen - smuk og solrig, som normalt - hvor de fleste redskaber blev staldet op inden dagens match. 3-kølle-matchen stod på programmet. Det blev også aftenen, hvor Torben spillede sin første match blandt fyraftensgolferne med en flot 78ér på scorekortet. Vi siger velkommen til Torben!

AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER

UGE 16

Aftenens vindere fra venstre:
Hans (nr. 1 med en 69ér), Knud I. (nærmest hul 13) og Jesper Dahl (nr. 2 med en 70ér)

Uge 16
Så var det i aften, vi havde premiere på et nyt tiltag, nemlig holdspil. Det blev yderst fortjent vundet af Jan, Finn, Bjarke og Erik.

Tjek leaderboard


AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER
 

 

UGE 15
Bjarke er den fødte vinder!

Aftenens vindere fra venstre: Brian (birdie), Ejvind (nr. 2 med en 72ér), Jesper D. (birdie), Bjarke (nr. 1 med en 72ér), Knud I. (birdie), Torleif (færrest puts, 30)

Tjek leaderboard

Uge 15
Sæsonen 2009 er slået i slag
 
Ejvind forcerer terrænet i fuld sol - bemærk den store tilskuerinteresse t. v. i baggrunden!

AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER
 

 

Uge 14
Så er der redt op til den nye sæson


Aftenens vindere fra venstre: Erik (1,68ér),
Gert (birdie), Bjarke (nærmest flag)
og Brian (2, 70ér)

Tjek leaderboard

Efter aftenens match afholdtes generalforsamling. Læs, hvad der blev besluttet og godkendt
LÆS HER

Uge 14
Sæsonen 2009 er slået i slag
 
Ejvind forcerer terrænet i fuld sol - bemærk den store tilskuerinteresse t. v. i baggrunden!

AFSLUTNING 2008

Se billederne fra Holstebro
HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER


ARKIV 2008

Gruppebillede - sæson 2008

Desværre er billeder og tekst efter uge 40 gået tabt - SORRY!
 

AFSLUTNING 2008
Se billederne fra
Fyraftensgolfernes
afslutning i Holstebro

HER

Se også billederne fra
TORLEIF CLOSED
HER


   Forventningens glæde: Vi forventede   regn, men det blev en tur med solskin og supersamvær

UGE 40 - 2. oktober 2008
 Vinderne blev:
1: Hans 72èr
2: Frank 73ér
Nærmest flag på hul 16: Gert
Birdie: Hans, hul 13
 

*******************************************************

UGE 36 - 4. september 2008
Ugens vindere
- fra venstre
Jes 72ér - 9p. (1.-plads),
Knud I 3p. (2.-plads),
 Morten (nærmest hul 7), 

*******************************************************


UGE 35 - 28. august 2008

Ugens vindere
- fra venstre
Hans 73ér - 8p. (1.-plads),
Jesper N. (birdie),
 Morten (nærmest hul 5), 
KF 73ér - 8p. (2.-plads)
 

Klubmester 2008

Ejvind er den nye klubmester i slagspil i herre/senior.
 Det er naturligvis en stor ære for fyraftensgolferne, at vi torsdag efter
torsdag er beriget af at være i selskab med en sand mester. Ejvind kommer fra en golfbegavet familie,
idet hans kone, Ina, tog sig klubmesterskabet í damerækken/veteran. Vi siger naturligvis
til lykke  - samtidig spejder vi forgæves efter en mester i herre-rækken, hvor de fleste af os havde
regnet med at høre sejrsbrølet fra egne rækker. Nå, men der er stadig en chance i hulspillet!!


*******************************************************

UGE 34 - 21. august 2008

Dagens vindere
Fra venstre: Gert: færrest puts, 27
2.-plads: Bjarke med 70/11p.
Hans: Birdie, hul 5
1.-plads: Torleif med 66/15p.

Nu er formanden endelig blevet varmet godt igennem. Uden at anstrenge sig synderligt
blev det til en runde i 81 bruttoslag. Selv spilleren i gult  anerkendte det flotte resultat.

Gennemslagskraft

Frank slår ud på hul 18. Jesper N. ser måbende til. Men nu er Frank jo sikkerheden selv,
så der er ikke nogen grund til bekymring! Og "dameøl" blev det ikke til - i hvert fald ikke på hul 18 :-)


*******************************************************

UGE 33 - 14. august 2008

Dagens vindere:

Fra venstre:
2: Bjarke med 74/7p.+ Birdie
Mogens: Birdie, hul 5
1. Jesper N. med 74/7p.

Nærmest hul: Jesper Nielsen: 2,99m på hul 13

***************************************************************************************
UGE 32 - 7. august 2008
Denne uge bestod konkurrencen i "90éren", hvor spillerne starter med at skylde 90 kr. Herefter er det
muligt med scorer over personligt par pr. hul at vinde sine penge tilbage (hvilket ikke lykkedes for nogen!)

Dagens vindere:
 
Fra venstre:
Færrest puts: Gert 15 puts, 2.-pladsen til Jes med -15 kr. og 1.-pladsen til Erik med - 5 kr.


Aftenens match blev på skovhullerne afviklet i regn- og tordenvejr. Intet hold nåede alle 18 huller,
så spillet blev afgjort efter de første 13. Alle fremmødte tildeles derfor 1 point på leaderboardet.


Der ledes! Ejvind har fundet en bold, som formanden ikke vil kendes ved. Hans skutter sig under paraplyen og tænker:
"Godt, det ikke er min bold, der er væk"

***************************************************************************************

Uge 31 - 31. juli 2008
Dagens vindere

Fra venstre:
Bjarke indtog efter dagens match en 2.-plads med netto 71 + "nærmest hul" på hul 5 med 8,25m.
Torleif med en birdie på hul 7. Herefter Frank med en birdie på hul 7 og til sidst KF som vinder af dagens
match med netto 69

KF - En farlig mand

I denne uge er det ikke svært at se, hvilken topspiller, der i aftensolen slår ud på sidste hul.
Vedkommende havde den udslagne dag pralet med at have fanget en eller anden latterlig lille fisk på nogle få cm.
Selvtilliden manglede ikke noget, så hvorfor ikke sætte sig på aftenens match med en 1.-plads. KNÆK og BRÆK!


***************************************************************************************

UGE 30 - 24. juli 2008
Dagens vindere:
 
Fra venstre:
Bjarke vinder dagens match med netto 71 (dejligt igen at høre hans sejrsbrøl - 2. gang i år!). Finn med en
birdie og nærmest hul 16 med 3,97 m. Herefter Morten med en 2.-plads (også med netto 71) og til sidst
Knud I som vinder af dagens puttekonkurrence ( 31put)

EFTERLYSNING/DUSØR!

HVEM ER DET?
Pludselig dukkede denne mand op blandt fyraftensgolferne. Tilsyneladende en lidt sky og lettere krumbøjet
person, der forsøgte at skjule sin identitet under en sort paraply, skønt solen skinnede fra en skyfri himmel.
Her yder paraplyen maksimal effekt og nærmest trækker forhjulet op til en form for take-off.
Den første, der pr. mail til webmasteren kan identificere og beskrive denne underlige mand, vil næste
torsdag få udleveret en flaske god vin for sine anstrengelser

AFSLUTNING 2008
- foregår på Danmarks smukkeste golfbane i Holstebro. Meget mere senere!

***************************************************************************************

UGE 29 - 17. juli 2008
Dagens vindere:
 
1: Jesper N. 67ér
2: Morten 67ér
KF: nærmest hul 13
Dejligt vejr markerede næstformandens fødselsdag,
der behørigt blev markeret med en "lille én", før
matchen blev indledt. Mogens holdt sig her ydmygt
tilbage, hvilket gav Jesper N. anledning til at cementere
sin favoritposition - igen stærkt efterfulgt af Morten.
Det noteredes også, at KF igen tog sig af
"nærmest-hul-konkurrencen.

***************************************************************************************

UGE 28 - 10. juli 2008
Vinderen af aftenens match


1: web-keeperen 40stablef./66 netto


2: Morten 34 stablef./76 netto

Webkeeperen er af natur et beskedent og ydmygt menneske, 
 der sjældent udtrykker sig følelsesladet - og slet ikke i
offentligt regi. Derfor måtte redaktionen bede nogle af
de prominente medlemmer om en udtalelse for at sætte aftenens resultater
i relief. Frank siger om aftenens vinder: " Et udpræget naturtalent". Bjarke nikker:" Han er
fremtidens vinder - et sikkert bud på en klubmester her til sommer!".
Hertil supplerer formanden: "Husk nu på, det er mig,
der har udviklet hans teknik og taktiske sans".
Selv Jesper Nielsen rømmede sig og
sagde: " Han er næsten lige så god som mig"

***************************************************************************************

UGE 27 - 3. juli 2008
MEX.-GOLF-AFTEN

10 brave medlemmer mødte op til den lidt
usædvanlige turneringsform, hvor man på det enkelte
hold - i et vist omfang - skiftes til/vælger at slå til bolden.
Frank, Knud I., Mogens og Torleif vandt matchen
med en 53ér (i princippet til banens par). Jes, Jesper N.
og Finn brugte på 2.-pladsen 4 bolde flere end
vinderne (55ér), mens de sejeste - på 3.-pladsen - kun
anvendte 68 slag (56´er). Der tales meget i krogene om,
at vinderne var særligt begunstigede ved at være 4
på holdet, og det kan vel ikke overraske,
at spec. vinderne kun havde meget lidt
forståelse for den snak :-)

***************************************************************************************

UGE 26 - 26. juni 2008
 Vinderen af aftenens match

1: Jesper - med netto 71


2: Bjarke - med netto 74

***************************************************************************************

UGE 25 - 19. juni 2008
 Vinderen af aftenens match

1: Finn - med netto 70


2: Gert t.v. overrækker webkeeperen
en flaske vin for 2.-pladsen  70 netto


For Finn blev det en dramatisk aften. Ud over
 en flot 1.-plads stødte den garvede kæmpe
også vores næstformand, Mogens, af pinden
i årskonkurrencen omkring "nærmest flag
på hul 5". Skal man gøre sig tanker
omkring at vinde denne konkurrence,
ja, så er kravene et udslag, hvor
bolden lægger sig på kortere afstand end 1,53 m.

***************************************************************************************

UGE 24 - 12. juni 2008
HENNE

12. juni 2008 Vinderen af aftenens match

1: Hans - 31 stablef.-point


2: Mogens med 30 sfablef.-point


Hans - t.h.-  modtager fortjent gevinst for nærmest hul

Desværre kunne vi ikke bringe pokalen med hjem igen. Det blev formanden, der måtte aflevere trofæet til
Henne, desværre. Næste år kan vi igen glæde os til, at det bliver vores tur til at genvinde det
eftertragtede stykke "sølvtøj"


- pokalen skifter "ejer"


KF - mod nye mål

***************************************************************************************

UGE 23 - 5. juni 2008

 Vinderen af aftenens match

1: Hans - 69èr


2: Jesper N. med netto 73


KF - t.v.-  modtager fortjent

Forårsmesterskabet?

Ikke overraskende blev Fyraftensgolfernes p.t. bedste spiller, Jesper Nielsen, forårsmester.
Vi ønsker Jesper til lykke - med et lille gavekort til pro-shoppen.

Jesper - gennemsnit pr. spillet runde: 10,5

***************************************************************************************
UGE 22 - 29. maj 2008
 Vinderen af aftenens match

 
1: Bjarke - 70èr


2: Jesper N. med netto 7

Husk matchen mod
Henne
torsdag den 12/6

Vi mødes i Henne mellem kl. 16 og 16:15.
Udslag kl. 16:30

Hvem vinder
forårsmesterskabet?

Jesper Nielsen synes urørlig, men måske Dahl eller BJARKE, der nu synes at have fundet formen, kan gøre
et eller andet. I hver fald uddeles gavekort til proshoppen til den spiller, der står øverst på listen
næste torsdag, 5. juni


***************************************************************************************

UGE 21 - 22. maj 2008

 Vinderen af aftenens match


1: Jesper N. med en 63´


2: Jes med netto 71

Hvem kan slå Nielsen?
 

Lige nu tales der i visse kredse direkte om, at Jesper Nielsen har distanceret
hele fyraftensteamet og spiller i en kategori for sig selv. Kun 2.-pladser er muligt for os andre at hige efter.
På billedet ses aftenens 2ér, pladesmeden fra Janderup, i NÆSTEN lige så fin stil som 1éren,
der trods visse fejl på marken alligevel scorede netto 63!!!!!!!
Ejvind, der igen tog sig af "nærmest-hul"-præmien ser lidt skræmt og ydmygt til, mens formanden helt
har opgivet.


***************************************************************************************

UGE 20 - 15. maj 2008
 Vinderen af aftenens match

1: Knud I med en 69ér


2: Hans med netto 70

Suverænt vinderteam
 

Se, hvor glade aftenens vindere tager sig ud med
velfortjente præmier efter flotte præstationer. T.v. Hans,
der indtog 2.-pladsen med netto 70, i midten aftenens
suveræne vinder, Knud, med netto 69. Til højre har
Jes sneget sig med på billedet - også fortjent med
en flaske god rødvin for "nærmest hul" på hul 13.
Det bør også her nævnes, at Fyraftensgolfernes
opkomling, KF, snuppede en flot 4.-plads (71p.)
og en birdie på hul 16.
Ellers hyggede alle spillere sig i forårssolen.
Ingen "gnavpander", ingen myggestik, 2 gæstespillere
og en masse godt spil. Kun formanden manglede,
men nu har han lovet igen kun at tænke
på golf om torsdagen.

***************************************************************************************

Uge for uge

Uge 19 den 8/508

 Vinderen af aftenens flagspil:


1: Jesper N.
hul 18


2: Jesper Dahl
hul 18

***************************************************************************************

Uge for uge

Uge 18 den 1/508

Vinderen af aftenens spil:


1: Gert, 70 nettoJesper Dahl, 71 netto

 

**********************************

Uge for uge

Uge 17 den 24/4-08

 Vinderen af aftenens spil:


Jesper Nielsen
3-kølle-match: 70 slag netto.
Imponerende og stort set kun med
et 8-jern. Hvem kan hamle op med Jesper? Mogens kunne ikke - trods en 2.-plads med 77 slag.


Ejvind vandt aftenens puttekonkurrence med 31 put


***************************************************************************************

Uge for uge

Uge 16 den 17/4-08

 Vinderen af aftenens spil:


Med en 1.- plads og en nettoscore
på 71 lægger Jesper Dahl sig i den
samlede stilling lige i hælene på
Jesper Nielsen. Efter knivskarp konkurrence med Hans ( 72 p.) besatte
Ejvind 2.-pladsen med netto 72:

Ejvind.

*********************************

Uge for uge

Uge 15 den 10/4-08

Det blev igen en rigtig solskinsmatchMed foruroligende styrke satte Jesper Nielsen tingene på plads: Netto 66 og 40 stableford-point!
- Men det gik ikke så godt i skoven, kommenterede Jesper efter matchen. Hvad har vi i vente?


Den altid galante Frank (t.v.) ønsker Jesper Nielsen til lykke med 1.-pladsen (Jesper D. indtog igen en flot 2.-plads)

*********************************
Uge for uge

Uge 14 den 3/4-08

Det blev en rigtig god start i strålende solskin. Mange var mødt frem, og nogle få blev hjemme.
Desværre måtte formanden i absolut sidste øjeblik "træde af på naturens vegne", men blev på kompetent
vis erstattet med vores lige så kompetente næstformand, der senere på grådig vis tog sig af 3 flasker: nærmest
flag+ 2xbirdie. Se bare her:Ellers kunne vi glæde os over gode præstationer, hvor Dahl indtog 2.-pladsen efter vores stilikon, Jesper N.,
der vandt med netto 71


Jesper Dahl, Jesper N. og Mogens
 

****************************************************


 

ARKIV 2007

 

 

Torsdag den 4. oktober 2007

Hvad der skulle have været det endegyldige slag mellem Jesper D.og Brian fusede ud i kaskader af regn, tåge og vand på banen. Vi følger naturligvis de "internationale" regler, så stillingen efter de første 39 runder stadfæstes som det endelige resultat. Så derfor et stort TIL LYKKE til Brian, der har spillet en fremragende sæson med 7 sejre og 3 andenpladser.ÅRETS VINDER
BRIAN ØRNSKOV
med 177 point
I øvrigt noteredes Brian for årets bedste indspil på hul 5 med 1,35 m fra flaget. Ikke nok med det, så præsterede Brian også rekorden i færrest puts med en runde på 26.


 

'''''''''''''''''

Uge 39 * 27/9-07

Torsdag den 27. september 2007


Ørnskov genvandt sin førsteplads - næste spillerunde bliver afgørende. Kun 10 point skiller nr. 1 og 3.
3x 69ér blev aftenens fornemme resultat for Bjarke, Jesper N og Brian.
Uge 38 * 20/9-07


Torsdag den 20. september 2007


Web-keeperen har været til stort sølvbryllup i Sydtyskland - derfor denne sene opdatering. Men man erfarer, at tømreren er ved at tømme vinkassen!! En sejr og 2 birdies på samme aften - imponerende!Uge 37 * 13/9-07


Torsdag den 13. september 2007


Dahl og Ørnskov kigger stadig hinanden i øjnene:  en 74ér til hver ændrede ikke på stillingen. Ejvind tordner frem og scorede en 66ér med 40 stableford-point. Hvilken talentfuld spiller, vi har i vores kreds!
Og så var det aftenen med horder af aggressive "tilskuere", der svirrede om ørerne på os med masser af svulmende myggestik som belønning for vore anstrengelser.


Uge 36 * 6/9-07

Torsdag den 6. september 2007


Jesper Dahl i front!!! Fortjent - gik således "engen" i 4 over banens par - fra hvid tee. Respekt. Ørnskov blev hjemme for at samle kræfter: Dahls forspring er kun sølle 2 point. Det bemærkes endvidere, at Finn stormer frem - og snart kan regnes som A-række-spiller :-)
Og så fik vi bøf med masser af løg og rødbeder: Ikke værst!!

Uge 35 * 30/8-07

Torsdag den 30. august 2007

Det snerper til!!! Kan Brian stå for presset? Det var sidste uges overskrifter. Ja, Ørnskov udvidede sit forspring med yderligere 3 point.
O
g så var det aftenen, hvor vi for 1. gang i år så Gramvad, der præsterede en nydelig 83ér. Velkommen tilbage!


Uge 34 * 23/8-07

Torsdag den 23. august 2007

Det snerper til!!!
Den nyudnævnte klubmester i slag-spil, Jesper Dahl, gnaver sig systematisk ind på Brian. Forskellen, med 5 runder tilbage, er sølle 5 point. Kan Brian stå for presset??
Uge 33 * 16/8-07


Torsdag den 16. august 2007


Det blev en aften, hvor årspuljen på hul 5 virkelig kom i spil. I 30 sekunder havde Kenneth erobret "trofæet" fra Lars, men glæden varede kort, før Ørnskov med 1,35 fra flaget måske har afgjort hele konkurrencen.
Lad os se, om Eivind endnu en gang overrasker på sidste matchaften?
Uge 32

90éren
Denne specielle turneringsform har tidligere vist sig at være en økonomisk indbringende foranstaltning - også i dag, hvor ellers habile spillere måtte lægge penge i kassen.
Der gøres opmærksom på, at hugorme på banen er fredelige nyttedyr :-)
Der snakkes nu højt om, at Frank vandrer søgende omkring i subtropisk monsunregn og måske aldrig mere bliver tør bag ørerne. Kan det nu passe?
HOLE IN ONE!!!!


TIL LYKKE TIL HANS!
  Uge 30

DOPINGKONTROL
Den annoncerede dopingkontrol kunne af tekniske grunde ikke gennemføres, men det må påpeges, at alle kan risikere at skulle aflægge et passende bevis på, at der ikke anvendes ulovlige, præstationsfremmende midler. Dette initiativ skal udelukkende ses på baggrund af vore sponsorers moralske og økonomiske interesser. Til gengæld har ovennævnte sponsorer lovet EKSTRA store og attraktive præmier til årsafslutningen!Uge 29

Ørnskov er måske i krise: Jesper´ne haler langsomt ind på ham!!  Aftenens helt store præstation skulle findes laaangt nede ad præmielisten: Kenneth lavede 29 stableford-point med 7 (SYV!!) stregede huller. Skønt der undervejs blev ledt meget, mistede Kenneth kun en håndfuld bolde!Uge 28

I aften fik Brian kam til sit hår: For første gang i umindelige tider måtte han overlade 1.-pladsen til en anden, nemlig Hans. Der blev spillet om stableford-point + alm. point, hvilket bringer Brian endnu længere i front!"
Se nye billeder på GALLERIET!

Uge 27

Hvem, der skal stoppe købmanden fra Blåvand, er svær at få øje på!!! For 3. gang i træk vandt den smækre atlet aftenens match. Lars kom i aften meget tættere på den eftertragtede præmie på hul 5 med et flot udslag, kun 2,39 m fra flaget. Og så fik vi stegt flæsk med persillesovs - og det var slet ik´ så ring´ endda!

Klik her
og tjek din øjeblikkelige placering!Uge 26

En blæsende, kold sommeraften kunne have blevet det helt store gennembrud for Frank, men nogle lyngtotter på hul 18 satte en brat stopper for et af fyraftensgolfernes helt store talenter. Der tales endog om, at et par på sidste hul kunne have indbragt en 67ér. Nå, Frank måtte nøjes med en birdie på hul 13.

 

Uge 25

Torsdag den 21. juni 2007
Efter aftenens match må man erkende, at bukkene skilles fra fårene. Jesper, Brian og Jesper stiler direkte mod den store berømmelse og ære: nemlig at vinde titlen som årets fyraftensgolfer. Kun 3 point skiller de 3 kombattanter fra hinanden!
 


Uge 24

 Torsdag den 14. juni: match mod Henne

Så er pokalen tilbage, hvor den hører hjemme. Efter overbevisende indsats sejrede Ho over Henne!!

 Uge 23

Torsdag den 31. maj: Slagspil/gul te
Ikke at forglemme, så vandt 2 af vore skarpeste, Bjarke og Jesper D., matchen i uge 23. Jesper Nielsen tog sig ydmygt af titlen som FORÅRSMESTER
Hjemmesiden opdateres hver fredag, dagen efter sidste match. Klik her og tjek din øjeblikkelige placering


Uge 22
 Torsdag den 31. maj: Slagspil/gul tee
Hvem kunne stoppe BRIAN ØRNSKOV? Ja, det kunne vores formand, Torleif, med en fin 69ér. Endvidere kan der fra denne skønne sommeraften berettes, at visse medlemmer brugte endog megen tid til at sondere terrænet:-)
 Uge 21

 Torsdag den 24. maj: Slagspil/gul tee/pot
Hvem kan stoppe BRIAN ØRNSKOV? For 3. uge i træk satte købmanden sine lærlinge på plads med 65 nettopoint og 41 stableford-point
 
Uge 20

 Torsdag den 17. maj: FLAGMATCH
Flagene blafrede kraftigt i vinden, men for 2. uge i træk viste Brian, at han behersker dette element til næsten fuldkommenhed. Aftenen afsluttedes med masser af suppe og flæskesteg i spisesalonen Se Under GallerietUge 19

 Torsdag den 10. maj. Aftenens match afvikledes i stiv kuling fra vest med spektakulære slag til følge. Brian stod bedst fast i vinden og præsterede netto 70 og 11 point.
 Aftenen afsluttedes med masser af kalkunkød i spisesalonen
.
Uge 18

 Aftenens match afvikledes i strålende solskin, og allermest skinnede solen på Jesper N., der lavede en fornem 65ér. Desuden blev det til en klækkelig regulering for Finn, der præsterede 45 stableford-point

.Uge 17


Det blev årets første rigtige sommeraften med herligt vejr - også for myggene!
Men det var alligevel Gert, der tog de afgørende stik og scorede en
63ér med 18 point på kontoen

 

Uge 16
Uge 15


Uge 14

Uge 13
 

 

Årsresultater i øvrigt


2.-pladsen besættes af Jesper Dahl
med 170 points (2 sejre og fire 2.-pladser)3.-pladsen tilfalder af Jesper N.
med 164 points (3 sejre og en 2.-plads)
.


En lille trøst til Bjarke, der modtager flidspræmien for det hyppigste fremmøde
- kun én gang svigtede medlemmet med de grønne fingre.


Uge 39 * 27/9-07

Aftenens vindere (uge 39):
Bjarke (12p) og Jesper N (12p)

Uge 38 * 20/9-07

Aftenens vindere (uge 38):
Ejvind (71) og Jes (72) 

Uge 37 * 13/9-07

Aftenens vindere (uge 37):
Ejvind 66/40 og Morten (68/38) 


Uge 36 * 6/9-07

Aftenens vindere (uge 36):
Jesper D. 71/35,  og Finn (74/34) 


Uge 35 * 30/8-07

Aftenens vindere (uge 35):
Bjarke (t.v.) (72ér) og Brian Ørnskov (t.h.) (74ér)

Uge 34 * 23/8-07

Aftenens vindere (uge 34):
Jan (t.v.) (69ér) og Jesper D (t.h.) (71ér)

Uge 33 * 16/8-07

Aftenens vindere (uge 33):
Kenneth (t.h.) (68ér) og Mogens (t.v.) (69ér) 
Læg mærke til deres stolte attituder samt den måde, præmien bæres hjem på!

Uge 32 * 9/8-07


Aftenens vindere (uge 32):
Morten  (67ér) og Bjarke (72ér) 


Uge 31


Aftenens vindere (uge 31):
Jesper N. (67ér) og Brian (69ér) 


Uge 30


Aftenens vindere (uge 30):
Jesper D. (69ér) og Brian (70ér) 

 


Aftenens vindere (uge 29):
Jesper N. (69ér) og Frank (70ér)


Aftenens vindere (uge 28):
Hans (38/68ér) og Brian (38/68ér) 


Aftenens vindere (uge 27):
Brian (73ér) og Kenneth (74èr) 
 


Aftenens vindere (uge 26):
Brian (71ér) og Jesper D. (74èr) 
 


Aftenens vindere (uge 25)
Brian (67ér) og Søren (70èr)Dagens vindere (uge 24)
1. Ejvind 40 sf - 2. Kenneth 39 sf

 


Dagens vindere (uge 23)
1. Torleif med netto 71 - 2. Søren netto 71

 


 
Dagens vindere (uge 22)
1. Torleif med netto 69 - 2. Søren netto 69

 


Dagens vindere (uge 21)
1. Brian med netto 65 - 2. Bjarke netto 68
 


Dagens vindere (uge 20)
1. Brian med netto 68 - 2. Søren T 71Dagens vindere (uge 19)
1. Brian med netto 70 - 2. Kenneth 72
 Dagens vindere (uge 18)
1. Jesper N, netto 65 - 2. Finn  68


Dagens vindere (uge 17)
1: Gert, netto 63 - 2. Morten, netto 67Dagens vindere (uge 16)
1: Hans, netto 76 - 2. Morten, netto 77


Dagens vindere (uge 15)
1: Brian, netto 63 - 2. Morten, netto 67

 


Dagens vindere (uge 14)
1: Gert, netto 72 - 2. Lars, netto 74Dagens vindere (uge 13)
1: Jan, netto 68 - 2. Morten, netto 70