FYRAFTENS-GOLF


Velkommen

Leaderboard

Uge for uge

Spilleplan

Regler

Medlemmer

Afslutning

Uge for uge 2019

Uge 38

Mange brikker faldt på plads denne aften. Det var brikker af både den resultatmæssige slags men også mange administrative og styringsmæssige brikker bliv lagt. 16 spillere var mødt op til "generalforsamlingsmatch" og der blev leveret fine score. Der blev spillet fra tee 49 og det bekom nogen bedre end andre. Således var der deltager (redaktøren) som ikke kunne kravle over 20P. Han tillagde banen hele skylden. Mange andre spillede op til hcp.

Aftenens 1`er: Jesper 36P. 2`er: Martin 36P, 3`er: Ejvind 35P.

Birdievinder: Gert.

Nærmest hul: Flemming på hul 16. 12,80 meter.

Aftenens putter: Ejvind med 26 putts.

 

Uge 37

En speciel aften på flere måder. Det var onsdag og tilsyneladende var det den onsdag på året, hvor loven om tyngdekraften var delvis ophævet. Normalt falde ting fra oven lige ned. Men denne aften var der særlige vilkår for vand. Regn, som kom ned sideværts var et af de parametre de 7 standhaftige fyraftensgolfere måtte kæmpe med. Tilfører man så det rette mængde vind kan man faktisk godt få vand til at bevæge sig sideværts. Det 7 kæmpede sig igennem og scores afslørede de vanskelig vilkår. Således var der ingen fyraftensgolfere, som strålede denne aften.

Aftenens 1`er: Morten 73`er, 2`er: Ejvind 76`er, 3`er ,Martin 76`er.

Ingen birdies så 4`er blev Finn med en 80`er.

Nærmest hul 13. Ejvind 10,65 meter.

Uge 35

69`er er populært skulle det vise sig. Men noget kunne tyde på at gassen er ved at gå af fyraftensballonen. 11 mand var til start denne aften. Om det var regnvejret, der huserede om formiddagen, der havde fået folk til at lave andre planer eller om det var udsigten til Wellness huse match fredag, der var skyld i det lave fremmøde vides ikke. Men der blev spillet en god runde golf og betingelserne var optimale. Jesper, Ejvind og Morten placerede sig på de tre øverste pladser i nævnt rækkefølge. Jesper tog sig ligeledes af laveste antal puts med 27. Torleif rendte med nærmest hul, som var hul 5, med 5,04 meter.

Uge 34

Kollektiv kollaps og sammenbrud. Det kunne passende være overskriften for runden. Denne aften spilledes der holdspil. 17 friske fyraftensgolfere stillede til start. Holdene blev trukket som vanligt. Det så ganske spændende ud. Det skulle vise sig også at forløbe ganske anderledes end man kunne forvente. Hold 5, så på papiret, ud til at kunne være med i toppen. En kollektiv nedsmeltning for Claus(28P), Ejvind(29P) og Morten(27P) sendte holdet langt ned på resultatlisten. Næh, man skulle se en helt anden vej for, at få øje på vinderholdet. Torleif(38P), Richard(35P), Jes(31P) og Hans(33P) løb suverænt med sejren. Nærmest hul 16, var der ingen der magtede. Martin kunne dog bryste sig af en birdie på hul 5.

Uge 33

Så blev posen rystet. Fra hedebølge og tørke til det rene vandland. Der var ingen, som havde det let denne aften, hvor flere fairways og greens stod under vand. Alligevel var fremmødet gennemsnitligt og humøret højt. Forholdene gjorde dog at spredningen i feltet blev stort og flere var gået hjem da de sidste fik afregnet aftenens bommerter. Således var der præmier langt ned i rækken.

Aftenens vandmand blev Bjarke 68`er, 2`er: Hans 69`er, 3`er Claus 71`er.

Ny nærmest hul 13 med 2,86 m. Det er en forbedring på 1 cm. Det er dog samme spiller, som har den.

Uge 32

Aftens match er en af de frygtede. Ikke desto mindre var fremmødet stort. Når der spilles 90`erne skal jernene være skarpe og koncentrationen i top. Det er den eneste matchform, hvor der er mulighed for, at få kontanter med hjem. Det var der dog ingen, der fik til trods for, at der blev leveret nogle heftige forsøg. Således spillede aftenens vinder 80 kr. ud af de 90 hjem igen. Dem, som sparede mest var således:

1`er: Formanden 80 kr. 2`er: Webkeeper 70 kr. 3`er: Ex formand 60 kr.

Nærmest hul gik til vores gæstespiller John med 5,86m.

Birdievinen gik til Michael S for en birdie på hul 16.

Uge 31

19 deltagere var mødt op til dagens match. Betingelserne var normaliserede, ja faktisk var de noget nær perfekte. Fyraftensgolferne skuffede da heller ikke og leverede flotte scores denne aften. Ikke mindst Niels, der virkelig havde tur i den. Han blev skarpt forfulgt af de to top stabile herre Jesper og Ejvind. De manglende birdies fra ugen før indfandt sig denne aften. Det blev til ikke mindre en 5 stk.

Aftens vinder: Niels 67er. 2`er: Jesper 69er og 3`er: Ejvind 69 er.

Nærmest hul 5 Jesper Nielsen 2m18. Vinderbirdie Gert på hul 5.

Færrest put: Michael S med 29 put.

Uge 30

Året 2019 kan på mange fronter karakteriseres som et rekordår. Fyraftensgolferne fik og så en snert af det. Således var temperaturen 30+ da de 10 gæve fyraftensgolfere teede ud. Redaktøren var ikke selv tilstede, grundet ferie, men kan sagtens forstille sig hvilke strabadser disse ti mand måtte gennemleve. Om det var varmen, som var skyld i, at ingen spillere kunne præstere nærmest hul på hul 13 eller en birdie, vides ikke. Præmierne tilfaldt i stedes dagens fjerde og femteplads og dermed fik halvdelen af deltageren en præmie med hjem.

1`er: Ejvind 34 P, 2`er: Jesper 33P, 3`er: Bjarke 33 P, 4`er Martin 31 P og 5`er Gert 30 P. Ingen nærmest flag og ingen birdie.

Uge 29

Absolutte godkendt vilkår for torsdagens runde. 14 deltagere, 13 + en gæst, havde valgt, at bruge denne vindstille og lune sommeraften til en runde på vores hårdt prøvet bane. Aftenen bød på holdspil, men det var ikke resultatet af det, som var denne aftens mest bemærkelsesværdige resultat. Ejvind valgte, at bruge aftnen på at slå bunden ud af pointtildelingsskemaet. Men en individuel score på 64 var han klart aftenens bedste individuelt. Men det var jo holdspil og aftenen vinderhold blev:

Mogens,  Kaj og Morten med et gennemsnit på 73`er.

Nærmest hul 13 kom dagens enkeltmandspræstation Ejvind med 5,35 meter. Der var ingen birdievin så den flaske blev tildelt Ejvind for hans flotte præstation.

Uge 28

Redaktøren var på ferie. Intet resume.

Uge 27

Vejret var den væsentligste faktor i aftenens match. En vejrudsigt med regn og blæst havde holdt de fleste hjemme. Der var 10 gæve kæmper i form af fyraftensgolfere, som deltog. Vejret havde også en betydning for dagens score, som var beskedne og så således ud.

1`er: Claus 73`er. 2`er: Christian 73`er. 3`er: Michael M 75`er.

Der blev ikke uddelt birdievin, så Morten blev den heldig fire med en 76`er.

Færrest put gik til Christian med 31 stk.

Uge 26

Redaktøren var ikke selv til stede i det han deltog i en match i Horsens. Bedømt ud fra aftenens resultater drillede vinde også i Ho, som den gjorde i Horsens. Der var 13 deltager i aftenens match som blev afviklet som hold match. Resultaterne var som følger.

Vinderholdet bestod af Jesper, Michael M. og Torleif.

Nærmest hul 16, blev Jan Yde med 15,00 meter.

Ejvind var heldig og løb med birdievin.

Uge 25

Oven på skuffelsen i Henne var det nu tid til at se fremad igen. 19 stk.  fyraftensgolfere og en gæstespiller var mødt op til aftenens match for at få genrejsning. Resultaterne udeblev dog, bortset fra nogle enkelte som strålede denne torsdag.

1`er: Claus 69`er. 2`er: Jesper 70`er. 3`er: Christian 70`er.

Nærmest hul 13: Michael Smedegaard 2,87meter, som nu er det nærmeste på hul 13.

Uge 24

Hennematchen blev i år gennemført på Henne Golfklubs anlæg. Vi var mødt talstærkt op i år. Faktisk var vi en spiller mere en Henne i år. Vi var optimistiske og forhåbningsfulde. Rammerne var perfekte. Højt solskin og stort set ingen vind. Banen fremstod meget grøn og indbydende. Vi  kæmpede bravt. Men alt sammen forgæves. Henne vandt igen. Nederlaget var knebent, men ikke desto mindre var skuffelsen til at føle på.

Henne havde stillet et superfint arrangement på benene. Dejlig mad og super fint selskab gjorde aftenen til en stor succes. Bedre held næste år.

Uge 23

20 stk. prægtige fyraftensgolfere havde tilstrækkeligt med tro på egne evner til at møde op til denne aften. Vejret var en joker. En smule vind var til stede, men det store spørgsmål var ville der også komme vand. Der skulle spilles fra back tee. 400 meter længere bane. Ville det blive en udfordring. JA DET VILLE, for næsten alle andre en Christian. Men nu var det holdspil og sejren gik til en overraskende side. Vinderholdet bestod af: Finn, Jes, Formanden og Niels.

Nærmest hul 7: Claus 15,35 meter.

Længste drive hul 1. Jes. Meget langt.

Uge 22

Det var køligt og skyerne hang faretruende lavet. Støvregn og truende skybrud var de største trusler mod de fremmødte fyraftensgolfere. Brian havde en gæst med som vi håber fik en positiv oplevelse. Det var ikke nemt for nogen men alligevel blev der leveret scores.

1`er: Martin 39 P.er. 2`er: Jesper 38 P. 3`er: Ejvind 35 P.

Nærmest hul 5: Christian  8,39meter.

 

Uge 21

På trods af sidste uges afskrækkende 90`er match valgte 21 fyraftensgolfere alligevel at møde op til denne fine torsdags match. Vilkårene for fine scores var absolut til stede denne aften. Den tidligere formand og den nuværende formand kæmpede hårdt om det. Rutinen sejrede og den tidligere formand løb med den samlede sejr.

1`er: Torleif 69`er. 2`er: Michael M. 70`er. 3`er: Mogens 71`er.

Nærmest hul 16: Christian 10,10 meter.

Uge 20

Ugens match var 90`ern. Det rev lidt i "muldvarpen" for nogen. Men logisk nok var det købmanden, der kom bedst fra matchen. En flot runde med 38 point og 10 kr. med hjem er ikke noget man ser tit. Godt gået Brian. Flere andre leverede også fine resultater. Jan, KF og Michael M sparede også lidt på donationerne til kassen. En super aften med 20 deltagere.

1`er Brian 38 P. 2`er KF 37 P. 3`er Christian 35 P.

Nærmest hul 13: Finn 8,40 meter.

Uge 19

Der var 16 spillere til start denne aften. Et tal måske lige til den lave side, når man ser på rammerne for aftenens runde. Vejret var noget nær perfekt og banen var fin årstiden taget i betragtning. Greens var priklet, men det var meget små huller og forholdene var ens for alle. Bedst til at kontrollere alle disse faktorer var:

1`er Allan 68`er. 2`er Torleif 71`er. 3`er Flemming 71`er.

Nærmest hul 7: Allan 5.85 meter.

Uge 18

Det var de få men rå, som var mødt op denne aften. En stiv kuling fra det kolde nord var på nippet til, at lægge fyraftensgolferne på køl. Heldigvis kom der ikke noget ned fra himlen. Christian løb med sejren med flotte 39 stableford point. Godt gået under de vilkår. Toer blev Jesper med 36 point og tredjepladsen gik til Ejvind med 33 point.

 Nærmest hul 5 gik til Jesper med 3,50 meter.

Uge 17

Der var trængsel om pladserne i toppen denne aften. Vilkårene var også noget nær ideelle. Brian stak af med sejren med en 65 netto, skarpt forfulgt af Morten, Martin og Gert med 67`ere. Den sorte var sat lavt 67-74. 11 ud af 19 spillere havnede i den. Det vidner om, at der blev gået til stålet og leveret. En interessant observation er dog, at der ikke blev lavet en eneste birdie på par 3 hullerne.

1´er Brian 65. 2`er Morten 67. 3`er Martin 67. 4`er Gert 67.

Nærmest hul 16: Brian 4,04 meter.

Uge 16

Endnu en fantastisk aften. 20 beredte fyraftensgolfere klar til at afprøve evner og kundskaber på banen. 16 graders varme, høj sol og en frisk vind fra øst var vilkårene. Der blev leveret.

1´er Alan 37P. 2`er Bjarke 36P. 3`er Mogens 35P.

Nærmest hul 13: Erling 6,70 meter.

Uge 15

Så blev det hverdag igen. Gråvejr og bidende kold vind fra N-NV resulterede i "kun" 15 deltagere til aftenens match. Matchen blev gennemført som en holdmatch. Det blev alligevel en interessant aften. De nye præmieringsregler skulle afprøves.

Vinderholdet bestod af Jesper, Ejvind og Niels.

Nærmest hul 7: Richard 3,67 meter.

Uge 14

Ugens match blev på flere måder en historisk begivenhed. For formentlig første gang nogensinde var der fuldt hus. Samtlige 26 medlemmer var mødt op til åbningsmatchen og den ekstraordinære generalforsamling. Begge events forløb som var det planlagt. Matchen blev gennemført i et fremragende vejr med følgende resultater:

1`er Jesper Nielsen 38P. 2`er Michael G 38

Aftens putter: Hans Christiansen 28P

Nærmest hul 5: Hans Christiansen 0,93 meter.

 


  

 

Uge for uge arkiv 2018

Uge for uge arkiv 2017

Uge for uge arkiv 2016

Uge for uge arkiv 2015

Uge for uge arkiv 2014

Uge for uge arkiv 2013

Uge for uge arkiv 2012

Uge for uge arkiv 2007-2011Boldsponsor, Knud Iversen